Benalmadena, Spania.


principalbcBenalmadena este un oras care se afla  pe Costa del Sol.Aceasta destinatie este formata din trei parti – Benalmadena Pueblo, Arroyo de la Miel si Benalmadena Costa. Cea mai interesanta parte este Benalmadena Costa, cu plajele sale lungi, o viata de noapte animata si oferte gastronomice delicioase. Aici se afla si Puerto Marina, un mall de cumparaturi in aer liber, port de ambarcatiuni si un complex de cladiri aflate pe suprafata apei. Aici viata incepe cu adevarat dupa ora 10 seara.
Orasul Benalmadena se intinde de la Poalele muntilor Soerra de Mijas pana la coasta. Deoarece este situat pe un deal, locuitorii au privelisti minunate spre mare. Partea cea mai mare a populatiei locuieste in Arroyo de la Miel. Pe malul coastei se afla o cladire ciudata, Castelul lui Bil-Bil, construit in 1934 in stil neo-arab si care este folosit de catre consiliul orasului pentru expozitii si evenimente culturale.
Bjr-Vacante.ro - Premium

Advertisements

3 thoughts on “Benalmadena, Spania.

  1. Unfortunately I don’t speak Spanish but we’re coming to Benalmadena in august and really looking forward to it, it looks great!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s