Estoril, Portugalia.


2d9d32edb9c047442d23efefaab7e4a6

Din punct de vedere administrativ, Estoril apartine de municipalitatea Cascais. Estoril este situat la circa 30 de kilometri de capitala, şi se bucura de reputaţia unei staţiuni maritime de prima mana de pe coasta Lisabona. Estoril este situat ideal pentru turistii care cauta o destinatie de vacanta variata.

Regiunea este renumita pentru cursurile sale de golf de clasa mondiala, in timp ce plajele de surfing atrag o multime de pasionati. Estoril este doar la o scurta calatorie cu trenul de Lisabona, cu amestecul ei unic de patrimoniu traditional, dar gandirea modernista care ofera atractii deosebite, nenumarate posibilitati de cumparaturi si o viata de noapte vibranta, se termina niciodata. Estoril reprezinta o destinatie de vacanta fantastica, capabila sa ofere vizitatorilor plaje minunate, combinate cu o varietate larga de activitati toate livrate la o valoare deosebit de buna.

Plaja cea mai aglomerata din Estoril este situat central, Praia do Tamariz; aceasta este prevazuta cu toalete, dusuri, umbrele de soare din stuf si un restaurant. Praia Monte Estoril si Cascais sunt, de asemenea, populare. Praia do Guincho atrage surferi cu experienta. In cazul in care tenisul sau golful sunt sporturile preferate, veti gasi aici posibilitatea de a le practica. Plajele de nisip din Estoril si hotelurile cu toate facilitatile pe care le ofera turistilor, fac o baza buna pentru o vacanta de familie.
JinfoTours.ro

Advertisements

One thought on “Estoril, Portugalia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s