Parcul de distractii Disneyland, Paris.


Disneyland-Paris_3Parcul de distractii Disneyland Resort este situat in Marne la Valee in Paris si cuprinde doua sectiuni principale, Walt Disney Studios si Disneyland Park, alaturi de 7 hoteluri (The Disneyland Paris Hotel, Hotel New York, Newport Bay Club, Sequoia Lodge, Hotel Cheyenne, Hotel Santa Fe si Camp Davey Crockett Campsite), 2 centre de conventii, un teren de golf, o zona dedicata vietii de noapte (Disney Village Nightclub), restaurante, baruri, cinematografe, teatre, magazine. In aceasta lume de basm, personajele din desenele animate, create de Walt Disney sunt o adevarata incantare pentru oamenii de toate varstele. Aflat la doar 32 de kilometri distanta de capitala Frantei, singurul Disneyland din Europa se intinde pe o suprafata de aproape 2.000 de hectare (o cincime din suprafata Parisului). Disneyland Paris e unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distractie din Europa.Dintre cele 6 parcuri, raspandite pe diverse continente (4 in SUA, 1 Tokio, 1 Franta ), cel mai vizitat este Disneyland-ul din Tokio ce a atins un numar record de vizitatori, de 17 milioane. Insa europenii se bucura in special de atractiile si distractia puse la dispozitia lor de mega-resortul din Paris.
Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Val d`Europe International Shopping Center, Disney Village, Newport Bay Club, Sequoia Lodge, Hotel New York, Hotel Cheyenne, Hotel Santa Fe, Holiday Inn, Disney Golf sau Davy Crockett Ranch sunt numai cateva dintre locurile de amuzament pe care le poti descoperi aici.Parcul cuprinde 5 taramuri: Frontierland, Adventureland, Fantasyland, Discoveryland si Main Street/USA – centrul de shopping si informatii al parcului.
Parcurile tematice Disney sunt faimoase pentru “Audio-Animatronics”, atentia pentru detaliu, orientarea spre servicii, aglomeratie si preturi ridicate. Intentia este de a crea o copie fidela a magiei lumii Disney – toti angajatii sunt deghizati in personajele de desene animate, curatenia este desavarsita si toate mecanismele functioneaza perfect.Personajele sunt unice si nu veti intalni doua persoane deghizate la fel. Pe langa magazinele cu marfuri specifice, pe care le veti vedea la fiecare colt, multe distractii sunt “sponsorizate” de mari corporatii.
Turo.ro

Advertisements

One thought on “Parcul de distractii Disneyland, Paris.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s