Insula Krk – Circuit si sejur – 12 zile.


images
Cine doreste sa se relaxeze in insula de aur a Croatiei, poate incerca aceasta oferta de la Agata Travel :
– circuit si sejur de 12 zile cu plecari din 19.06, 24.07, 7.08, 21.08, 4.09.2013 ;
– pret : 490€ pt. 19.06; 535 € pt:4.06; 595 € pt: 24.07, 7.08, 21.08 ;
– de retinut : copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30%.

Detaliile ofertei :

ZIUA 1 Miercuri, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prinDefileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru. Cazare in Belgrad.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere(popas)-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Popas (1 ora) in Podgorica. Cazare in Muntenegru (Cetinje).
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Budva – Tivat – (traversare Fiordul Kotor cu ferry boat-ul) – Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Cazare in zona Split-Sinj-Knin.
ZIUA 4 (mic dejun). In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) ,Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin). Deplasare pe coasta Dalmatiei si popasuri (cate 1 ora) in splendidele orase turistice : Trogir, Sibenik si Zadar. Cina si cazare in insula KRK.
ZILELE 5 – 10 Demipensiune si cazare Hotel Adriatic in Insula Krk.Plaja si baie in MAREA ADRIATICA. Timp liber in statiune.
Ziua 5– excursie in zona Plitvice se viziteaza (3 ore) Parcul National, cu o suprafata de peste 19.000 ha., cu renumitele lacuri alpine (16), ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru realizarea a numeroase filme de aventuri (Winnetou), apoi plaja si baie in insula Krk.
Ziua 6– excursie de 1 zi la: Rovinj, Porec Opatija, Rijeka si Pola (intreg orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfiteatrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea). Plaja si baie.
Ziua 8-excursie la Postojna unde se viziteaza cea mai renumita pestera din Europa (5 km. ai mirificei lumii subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul), apoi plaja si baie in insula Krk.Excursiile din zilele 5, 6 si 8 sunt incluse in pretul excursiei, (fara biletele de intrare) costa in total 75€ (20+35+20€) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale. Excursii optionale :
Ziua 9– Transport cu autocarul la Mestre (10 km de Venetia).
Ziua 10– Deplasare (35 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie)cu autocarul in Punat pt. ”croaziera 4 insule” pe Marea Adriatica (durata – 4 ore, include:cafea, croissant, ghid local, plaja si baie).ZIUA 11 (mic dejun).. Plaja si baie in mare. Ora 11.30 plecare din insula Krk. Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton laBudapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera pe Dunare by night. Cazare in Budapesta.ZIUA 12 – duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Pentru rezervari accesati acest link.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s